Aktuális

Bővebben...A Bartók Plusz Operafesztivál közzéteszi a 2018. évi "A jövő kulcsa" operaíró versenyének pályázatát.

Bővebben: Mátyássy SzabolcsAz opera nagyon is élő műfaj, csak el kell hitetni a nézőkkel, hogy nem a szűk kiváltságosok ügye” – véli Mátyássy Szabolcs zeneszerző, a Bartók Plusz Operafesztivál által meghirdetett A jövő kulcsa 2016 című operaíró verseny győztese. (2017. 01. 11. – Demokrata – Farkas Anita)

Bővebben: Várdai István csellóművészVárdai István, a Bartók Plusz Operafesztiválon tavaly fellépett csellóművész volt a leggyakrabban koncertező csellista a világon 2016-ban. A koncertzongoristák sorában a 3. helyen Várjon Dénes, 6. helyen Schiff András, míg a szólóhegedűsök között 6. helyen Baráti Kristóf szerepel.

Bővebben: Kesselyák Gergely fesztiváligazgató a nyertes szerzővel, Mátyássy SzabolccsalScaevola című operájával Mátyássy Szabolcs zeneszerző nyerte meg „A jövő kulcsa” 2016 operaíró versenyt. A darabot jövőre bemutatja a Bartók Plusz Operafesztivál – jelentette be Kesselyák Gergely fesztiváligazgató a Zeneakadémia Solti termében 2016. december 13-án, kedden este megrendezett döntőt követően.

Virágvasárnap az avasi templomban – Jótékonysági hangverseny az orgona javára

április
vasárnap
9
17:00 h
A Bartók Plusz Operafesztivál jótékonysági hangversenye az avasi református templom orgonafelújításának támogatására.... | tovább az esemény részleteihez »
emmi logo 80px miskolc cimer fel 80px nka csak logo rgb 80px batrok 2016 logo 1 80px  

Copyright © 2016 Miskolci Operafesztivál Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!  |   Impresszum »  |  Közérdekű információk »Felhasználási feltételek »

↑ Top

facebook