Június 2017  << >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
1213
2627282930  

opera verseny competition logo 2018 web

lovagi tornak tereLovagi Tornák Tere – Miskolc-DiósgyőrAz „Ezrek operája" sorozatban Bizet: Carmen című operáját mutatjuk be. A Lovagi Tornák Terén tartott előadásra regisztrációs jegyek korlátozott számban igényelhetők a Miskolci Nemzeti Színház jegypénztárában!

Az regisztrációs jegyekre június 14-ig először azok jelentkezhetnek, akik az operafesztivál valamelyik előadására korábban már belépőjegyet vásároltak (egy vásárolt belépőjegyhez egy ingyenes regisztrációs jegy igényelhető).

A Lovagi Tornák Terén a tribünön 520, a küzdőtéren 480 ülőhely található. Korlátozott számban még vásárolható garantált ülőhely a színpaddal szemben elhelyezkedő 440 fős mobil-lelátón, ezek ára 500 forint. (A korábban az Erzsébet téri lelátóra megváltott jegyek átváltás nélkül érvényesek! )

A kizárólag a Carmen-produkciót megtekinteni szándékozó nézőink számára a fennmaradó ingyenes regisztrációs jegyek június 15-től adhatók ki!

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a regisztrációs jegyek nem helyre szólnak, az ülőhelyeket érkezési sorrendben lehet elfoglalni.

Információ a nézőknek

A Lovagi Tornák Tere közösségi közlekedési eszközökkel egyszerűen megközelíthető. Az utolsó buszjárat (1-es járat) 00:25-kor indul a felső-majláthi végállomásról, a villamos-közlekedés éjszaka is folyamatos. (További információk a Miskolci Városi Közlekedési Zrt. honlapján – www.mvkzrt.hu –, a menetrendek menüpont alatt.)

A Carmen-előadás szabadtéri - kérjük nézőinket, legyenek figyelemmel erre! Az időjárásra tekintettel ülőpárnát, takarót hozzanak magukkal, mert ez a helyszínen nem áll rendelkezésre!

Figyelmükbe ajánljuk Carmen beavató előadásainkat: június 13., hétfő, 18:00 órától az I-II. felvonást a Szent István téren; június 15., szerda, 18:00 órától a III. felvonást az Avasi-kilátónál).

Nép-Szerű-Zene – Ács Gyula művei, Bartók Béla és Kodály Zoltán átiratai

június
vasárnap
25
18:00 h
koncert Közreműködik: Reményi Ede Kamarazenekar, Ács Gyula, Bese Botond | tovább az esemény részleteihez »

Gramofonkiállítás és zenehallgatás

június
vasárnap
25
18:00 h
A Bartók Plusz 2017 programjában bemutatott Phone’ szimfonikus zenei performanszban használt, a 19. század végéről és a 20. század... | tovább az esemény részleteihez »

Papageno titka

június
vasárnap
25
18:00 h
bábjáték | Közreműködik: Szegedi Kövér Béla Bábszínház | tovább az esemény részleteihez »

Bartók Plusz 2017 Zárógála – Russian Chamber Philharmonic

június
vasárnap
25
19:00 h
A Bartók Plusz Operafesztivál 2017 záró gálahangversenye Rahmanyinov, Hacsaturján, Mascagni, Puccini, Sztravinszkij legszebb dallamai a... | tovább az esemény részleteihez »

Csöndkabát – Szabó Balázs Bandája

június
vasárnap
25
19:30 h
Szabó Balázs Csöndkabát című estjéről így nyilatkozik: „Úgy csüngnek rajtam a régi feddések és aggodalmak anyámtól, sorok... | tovább az esemény részleteihez »
emmi logo 80px miskolc cimer fel 80px nka csak logo rgb 80px  miskolci varosgazda  

Copyright © 2016 Miskolci Operafesztivál Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!  |   Impresszum »  |  Közérdekű információk »Felhasználási feltételek »

↑ Top

facebook