Július 2021  << >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Ez következik

bplogopozdatumnelkul forgMiskolc városa és a Bartók Plusz Operafesztivált szervező Miskolci Operafesztivál Kft. úgy döntött: azon túl, hogy az online jegyforgalmazón és a miskolci jegyirodán keresztül biztosítja a jegyek szabályszerű visszaváltását, a miskolci kulturális élet szereplőit támogató lehetőséget is ajánl a kultúraszerető, Miskolc városát támogatni akaró barátai és vendégei számára.

A koronavírus-járvány miatti vészhelyzet nagyon komoly kihívások elé állította Miskolc városát és a Bartók Plusz Operafesztivált szervező csapatot – pénzügyi és jogi értelemben egyaránt. Hosszú hetek megoldás- és kiútkeresését követően arra kellett jutnunk, hogy a bizonytalan helyzetre tekintettel 2020-ban Miskolcnak nincs lehetősége megrendezni a 20. operafesztivált és a jubileumi rendezvény legkiemelkedőbb eseményének szánt José Carreras Operagálát. A menedzsmenttel a koncert esetleges későbbi időpontban való megtartására tárgyalások folynak.

A világhírű tenor előadására nagyon sok jegy kelt el elővételben, a Miskolci Operafesztivál Nonprofit Kft. pedig a jogszabályoknak megfelelően rendezi ezen belépők sorsát.
Miskolc városa és a Miskolci Operafesztivál NKft. úgy döntött: azon túl, hogy az online jegyforgalmazón és a miskolci jegyirodán keresztül biztosítja a jegyek szabályszerű visszaváltását, a miskolci kulturális élet szereplőit támogató lehetőséget is ajánl a kultúraszerető és Miskolc városát támogatni akaró barátai és vendégei számára.

Azok a jegyvásárlók, akik nem váltják vissza a José Carreras koncertre szóló belépőjüket, a jegyeik értékének megfelelően egy „Szeretem Miskolcot” kuponfüzetet kapnak, amelyet Miskolc városa, vagy a város kulturális, turisztikai cégei által szervezett rendezvényekre, eseményekre, látogatásokra válthatnak be. Ilyenek lesznek a Miskolci Nemzeti Színház előadásai; a Miskolci Szimfonikus Zenekar koncertjei; a Miskolci Kulturális Központ koncertjei, rendezvényei, különösen a Művészetek Háza és a Lovagi Tornák Tere saját szervezésű koncertjei és eseményei; a Diósgyőri vár, a Herman Ottó Múzeum vagy a Miskolci Állatkert és Kultúrpark látogatása. A kínálatot a város igyekszik tovább bővíteni. (Részletek ITT »»)

Azt szeretnénk, ha a vendégeink és a miskolciak ezzel is kifejezhetnék elkötelezettségüket a város kulturális élete iránt. Azzal támogatnák a város igen nehéz helyzetbe került rendezvény- és kultúraszervező munkáját, hogy a José Carreras jegyek árát a kuponfüzeten keresztül Miskolcon, a miskolci kulturális életben költik el. Hiszünk abban, hogy ez az összefogás is segít majd abban, hogy mihamarabb visszatérjen az élet Miskolcra, a miskolci kultúrába, és hiszünk abban, hogy mihamarabb újra találkozunk.

Kérjük azokat, akik megtehetik, hogy a jegyvisszatérítés helyett válasszák a támogató kuponfüzetet, amellyel a legtöbbet segítenek Miskolcnak, de természetesen a visszaváltásban is készségesen segítünk közvetlenül és partnereinken keresztül is. Kuponfüzetet 2020. július 15-ig lehet igényelni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Amennyiben nem élnek a kuponfüzet lehetőségével, úgy az online és a Miskolci Nemzeti Színház Jegypénztárában vásárolt jegyek visszaváltására a www.jegy.hu/altalanosjegyvisszavaltas felületen regisztrálhatnak 2020. június 2–június 30. között.

(További információkat itt talál »»)

 

emmi logo 80px miskolc cimer fel 80px nka csak logo rgb 80px    

Copyright © 2016 Miskolci Operafesztivál Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!  |   Impresszum »  |  Közérdekű információk »Adatkezelési tájékoztató »

↑ Top

facebook