Január 2021  << >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ez következik

bartokpluszkorlogo webAz elmaradó Jose Carreras koncert jegyeinek visszaváltására, illetve a jegyárba befektetett pénzösszeg felhasználására több lehetőséget kínál Önöknek a Bartók Plusz Operafesztivál.

 

 

Kuponfüzet

Kérjük Önöket, hogy akik megtehetik, a jegyvisszatérítés helyett válasszák a jegy értékével megegyező „Szeretem Miskolcot” támogató kuponfüzetet, amellyel a legtöbbet segítenek Miskolc kulturális életének. Kuponfüzetet 2020. július 15-ig lehet igényelni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen. A kuponfüzetek érvényességi ideje 2021. december 31. A füzet 200,1000 és 2000 forintos címleteket tartalmaz. Kérjük levelükben írják meg nevüket, a jegy sorszámát és a jegy árának összegét. Lehetőség szerint mellékeljenek egy fényképet a jegyről. (A kuponfüzet kulturális célú felhasználásáról és az elfogadóhelyekről korábbi közleményünkben olvashat, ITT »)

Online visszaváltás

Amennyiben nem élnek a kuponfüzet lehetőségével, úgy az online vásárolt jegyek és a Miskolci Nemzeti Színház jegypénztárában vásárolt jegyek visszaváltására egyaránt a www.jegy.hu/altalanosjegyvisszavaltas felületen van lehetőség 2020. június 2–június 30. közöttFelhívjuk figyelmüket, hogy az online vásárolt jegyek vonalkódjának/utalványazonosítójának utolsó karaktere minden esetben nagy i betű.

Személyes visszaváltás

Kérjük azon nézőinket, akik nem tudnak az online visszaváltás lehetőségével élni, jelentkezzenek az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen 2020. július 15-ig. A regisztrációk feldolgozását követően számukra júliusban időpontot biztosítunk a személyes visszaváltásra. Kérjük, levelükben írják meg a nevüket, a jegy sorszámát és a jegy árának összegét. Lehetőség szerint mellékeljenek egy fényképet a jegyről. Amennyiben számlát kértek a vásárlásról, azt mindenképp jelezzék felénk.

Kérjük Önöket, hogy a még életben lévő járványhelyzetre való tekintettel, a személyes találkozások számának csökkentése érdekében az online visszaváltás lehetőségét válasszák!

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a Miskolci Nemzeti Színház jegypénztára jelenleg zárva tart, és bizonytalan ideig nem nyit ki. Így ott nincs lehetőség a jegyek visszaváltására!

emmi logo 80px miskolc cimer fel 80px nka csak logo rgb 80px    

Copyright © 2016 Miskolci Operafesztivál Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!  |   Impresszum »  |  Közérdekű információk »Adatkezelési tájékoztató »

↑ Top

facebook