Június 2019  << >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
101113
24252627282930

Ez következik

Bartók Plusz 2019 – letölthető műsorfüzetek

musorfizet borito 300

Egyelőre titok, hogy pontosan hol, de június 16-án estig mindenképpen kiderül ez is: Miskolcon is megrendezik ekkor a vacsora fehérben nevű programot, ezt a fehér ruhás vacsora flashmobot. (2013.06.10. – Észak-Magyarország)

 

A kezdeményezés 1988 nyarán Párizsból indult Francois Pasquier kerti partijával – ami nem fért el a kertben. A vendégeket ezért a Bois de Boulogne-ba hívta, és hogy megismerjék egymást, az volt a kérése: öltözzenek fehérbe. Azóta évente rendeznek „fehér vacsorákat” Európa számos nagyvárosában, és most eljött az ideje, hogy Miskolcon is legyen ilyen, a Bartók Plusz Operafesztivál keretein belül.

Az esemény a Bartók Plusz facebook-oldalán keresztül szerveződik. A baráti társaságokat fehérbe öltözve, székekkel, asztalokkal, ételekkel és italokkal felszerelkezve várják egy, szinte az utolsó pillanatban közzétett helyszínen, hogy együtt ünnepeljék az életet. Az érdeklődők kedden reggel 8-ig jelentkezhetnek ezen az e-mail-címen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

A résztvevőknek fehér öltözékre van szükségük, asztalt, széket, ételt mindenki maga hoz. Nem hiányozhat a csillagszóró sem: mielőtt asztalt bontanának, a jelenlévők valamennyien csillagszórót gyújtanak.

címkék: fesztiválok listája: 2013
emmi logo 80px miskolc cimer fel 80px nka csak logo rgb 80px    

Copyright © 2016 Miskolci Operafesztivál Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!  |   Impresszum »  |  Közérdekű információk »Adatkezelési tájékoztató »

↑ Top

facebook