Szeptember 2019  << >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
      

Aktuális

Bővebben...Különleges, a komolyzenét új dimenziókban láttató előadásokkal várja a közönséget a Bartók Plusz Operafesztivál a zene világnapján. Az ironikus, abszurd humort sem nélkülöző oldalt Bősze Ádám stand-up produkciója képviseli, míg a Bartók titkos színháza című est olyan fogódzókat kínál Bartók Béla művészetének megértéséhez, amelyek csak a színház és a mozgásművészet eszközeivel lehetségesek.

Bővebben...Értesítjük közönségünket, hogy a Bartók Plusz Szent István téri szabadtéri előadásait esőben is megtartjuk! (Produkciót vihar esetén vonunk vissza.) Esőben az Erzsébet térre meghirdetett programok maradnak el, ahol nem fedett a színpad.
Megértésüket kérjük!

Bővebben...Felhívjuk Közönségünk figyelmét, hogy a Miskolci Galériába meghirdetett Musiciens Libres: KORok és TÁRSaink hangverseny helyszíne az időjárásra tekintettel megváltozott!
Az új helyszín: Miskolci Nemzeti Színház, Kamaraszínház.
A kezdés időpontja változatlan: 19 óra (10-15 perces csúszás várható, az előadással megvárjuk azokat a nézőinket, akik későn értesülnek a helyszínváltozásról)
Az esetleges kellemetlenségekért kérjük megértésüket és türelmüket!

Bővebben...A Kálvária-dombon színre kerülő Pietro Mascagni: Parasztbecsület című opera regisztrációs ülőhelyekre szóló jegyei elfogytak! A játéktér azonban a terület számos pontjáról belátható, így az előadás állóhelyekről vagy saját ülőalkalmatosságról is megtekinthető! Várjuk a közönségünket!

Indulás előtt figyelmükbe ajánlunk néhány fontos és praktikus információt »

Bő szekund 2.0 – Bősze Ádám zenei stand-up

szeptember
hétfő
30
19:00 h
Bősze Ádám rádiós/televíziós műsorveztő zenei stand-up estje teltházas volt nyáron a Bartók Plusz 2019 programjában. A produkcióra a... | tovább az esemény részleteihez »

Bartók titkos színháza – színpadi fantáziák Bartók Béla hangszeres műveire

október
kedd
1
19:00 h
A Színház és Filmművészeti Egyetem végzős rendező-koreográfus hallgatói Horváth Csaba és Selmeczi György irányításával Bartók... | tovább az esemény részleteihez »
emmi logo 80px miskolc cimer fel 80px nka csak logo rgb 80px    

Copyright © 2016 Miskolci Operafesztivál Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!  |   Impresszum »  |  Közérdekű információk »Adatkezelési tájékoztató »

↑ Top

facebook