Fesztiválnapló – 2013

Fesztiválnaplónk segítségével napról napra nyomon követhetik a Bartók Plusz 2013 Operafesztivál eseményeit. Igyekszünk mindenhol ott lenni, mindent megfigyelni, meghallani és meglátni, hogy az eseményekről 'élőben' tudósíthassunk. Reméljük, írásaink révén képet kapnak a Bartók Plusz operaünnepének hangulatáról. A történéseket rögzítő naplóbejegyzések mellett ezt szolgálják a fesztivál előadásainak pillanatait és a fesztiválhangulatot megörökítő fotók is.

Élje át velünk az opera ünnepét! Legyen az opera mindenkié!

Naplóíró: Méhes László

(az előző évek Fesztiválnaplói: 2009, 2010, 2011, 2012)

A Képgalériában » Éder Vera, Gálos Mihály Samu és Vajda János fotóit láthatják.

Információk a Bartók Plusz hivatalos Facebook-oldalán »

Sajtószemle » a Bartók Plusz 2013 eseményeiről megjelent írásokból.

A Sajtó kategóriában található Fotórendelés » menüpont alatt néhány (nyomdai sokszorosításra is alkalmas) képet közvetlenül is hozzáférhetővé teszünk.

címkék: fesztiválok listája: 2009 Bécs
műfaj: koncert
kategóriák: fesztiváli főprogramok

Bővebben ...Látványos előadások, a fesztivál pénzügyi lehetőségeihez mérten gazdag program, közel 9000 ezer néző az idei Bartók Plusz Operafesztiválon. Ezzel a mérleggel – és búcsúzásképp egy gálahangversennyel – zárta kapuit vasárnap este a miskolci operafesztivál.

címkék: fesztiválok listája: 2013

Bővebben: A versenyoperák szerzői: Girolamo Deraco, Németh Norbert és Szilágyi MiklósA közönség elé kerültek a Bartók Plusz operaíró versenyére beérkezett művek. Ősbemutatók „futószalagon” a Kamaraszínház színpadán...

címkék: fesztiválok listája: 2013

Bővebben: Traviata a Technika Háza előtt (Violetta: Keszei Bori)Giuseppe Verdi művét, a teljes Traviata operát szabadtéren, az „Ezrek operája” programban a Technika Háza előtt vitte színre a fesztivál. Ezen a napon zajlott az Ez történt Bécsben című operett ősbemutatója a Nagyszínházban.

címkék: fesztiválok listája: 2013

Bővebben: Ribnyikov: Juno és AvosRibnyikov-Voznyeszenkij: Juno és Avos darabja moszkvai társulattal érkezett Miskolcra. Az először 1981-ben bemutatott modern opera harminc év múltán sem veszített zenedramaturgiai feszültségéből…

címkék: fesztiválok listája: 2013

Bővebben: A Traviata közönségeVerdi muzsikájával invitálta a közönséget a Népkertbe a fesztivál. A Traviata itt is hódított, pedig még csak a második felvonásnál tartunk... A szabadtéri előadással egyidőben a „házban”, azaz a Nyári színházban Orff: Carmina Burana várta a közönséget.

címkék: fesztiválok listája: 2013

emmi logo 80px miskolc cimer fel 80px nka csak logo rgb 80px    

Copyright © 2016 Miskolci Operafesztivál Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!  |   Impresszum »  |  Közérdekű információk »Adatkezelési tájékoztató »

↑ Top

facebook