Június 2019  << >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213
24252627282930
E-mailNyomtatásExport ICS

„Pop, Swing & Soul” – Falusi Mariann, Szűcs Gabi és Váczi Eszter

Mikor:
2018. június 15., péntek 18:30 h
Hol:
Szent István tér
Miskolc
Kategória:
Koncert, Kísérőrendezvény

Három szín, három különleges előadó a könnyűzenei élet különböző területeiről. Falusi Mariannt, Szűcs Gabit és Váczi Esztert több szál is köti egymáshoz: a műfajok közötti utazás, a zenei kalandozások, amelyek végigkísérték pályájukat, és az egyedi hangszín, amely az évek folyamán védjegyükké vált. Legfőképp pedig a közös zenei alap: a jazz, ahonnan elindultak.

Ezt az örökséget nem feledve az évek folyamán kitágították zenei határaikat, meghódítottak új stílusokat, amelyekben figyelemre méltót alkottak és népszerűek lettek. Mindhárman sok műfajban mozognak, a poptól a soulon át egészen a jazzig.

Ezen az izgalmas, sokszínű koncerten a számukra legkedvesebb dalokat éneklik duóban és trióban, de „megkóstolják” egymás dalait is, közös utazásra hívják a hallgatóságot. Előadásukban kiteljesednek és megsokszorozódnak a zenei dimenziók, a többféle stílus és hangzás mégis egységet alkot a show mozgalmas, zeneileg fordulatos programjában.

A három énekesnőt héttagú zenekar kíséri, külön fúvós szekcióval. Amolyan gálakoncert ez a produkció, ahol a zenét ünnepeli a három díva: három karakterben és három stílusban, egyenként és közösen. Nagyszerű szórakozást és látványt, örömzenét ígér az est.

Helyszín:

3525 Miskolc, Szent István tér
emmi logo 80px miskolc cimer fel 80px nka csak logo rgb 80px    

Copyright © 2016 Miskolci Operafesztivál Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!  |   Impresszum »  |  Közérdekű információk »Adatkezelési tájékoztató »

↑ Top

facebook