Tartalomjegyzék

Polgár LászlóPolgár LászlóA Mahler-évben a zeneszerzőről az Egy vándorlegény dalai című dalciklus bemutatásával is megemlékezett az operafesztivál (a Herman Ottó Múzemban látható „Gustav Mahler és Bécs” kiállítás mellett). Mahler művét a Miskolci Szimfonikus Zenekarral közösen Polgár László operaénekes mutatta be a Művészetek Házában. Az esten elhangzott még a spanyol Manuel de Fallo A háromszögletű kalap (El sombrero de tres picos) című táncjátéka, valamint Dvořák IX. „Új világ” szimfóniája is. A Szentháromság ortodox templomban a fiatal zongoraművész, Borbély László Chopin- és Schumann-műveket adott elő.

Képgaléria »

Bő szekund 2.0 – Bősze Ádám zenei stand-up

szeptember
hétfő
30
19:00 h
Bősze Ádám rádiós/televíziós műsorveztő zenei stand-up estje teltházas volt nyáron a Bartók Plusz 2019 programjában. A produkcióra a... | tovább az esemény részleteihez »

Bartók titkos színháza – színpadi fantáziák Bartók Béla hangszeres műveire

október
kedd
1
19:00 h
A Színház és Filmművészeti Egyetem végzős rendező-koreográfus hallgatói Horváth Csaba és Selmeczi György irányításával Bartók... | tovább az esemény részleteihez »
emmi logo 80px miskolc cimer fel 80px nka csak logo rgb 80px    

Copyright © 2016 Miskolci Operafesztivál Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!  |   Impresszum »  |  Közérdekű információk »Adatkezelési tájékoztató »

↑ Top

facebook