Tartalomjegyzék

A gála két főszereplője: Giuseppe Giacomini és Carlo MontanaroA gála két főszereplője: Giuseppe Giacomini és Carlo MontanaroZáróhangversennyel búcsúzott a „Bartók + Európa 2010” a jubileumi évtől. A páratlan hangulatú, feledhetetlen est közreműködői Mozart, Verdi, Puccini, Giordano és Leoncavallo operáinak legszebb áriáival kápráztatták el a közönséget. Megható volt, ahogy a világhírű tenor, Giuseppe Giacomini letérdelve köszönte meg a tomboló közönség tapsát. Kirobbanó siker kísérte a Coro Filarmonico della Scala, a milánói Scala kórusának hangversenyét is. A Miskolci Egyetem dísztermében a nagyérdemű állva ünnepelte a tökéletesre hangolt, profi előadást.

Képgaléria »

Bő szekund 2.0 – Bősze Ádám zenei stand-up

szeptember
hétfő
30
19:00 h
Bősze Ádám rádiós/televíziós műsorveztő zenei stand-up estje teltházas volt nyáron a Bartók Plusz 2019 programjában. A produkcióra a... | tovább az esemény részleteihez »

Bartók titkos színháza – színpadi fantáziák Bartók Béla hangszeres műveire

október
kedd
1
19:00 h
A Színház és Filmművészeti Egyetem végzős rendező-koreográfus hallgatói Horváth Csaba és Selmeczi György irányításával Bartók... | tovább az esemény részleteihez »
emmi logo 80px miskolc cimer fel 80px nka csak logo rgb 80px    

Copyright © 2016 Miskolci Operafesztivál Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!  |   Impresszum »  |  Közérdekű információk »Adatkezelési tájékoztató »

↑ Top

facebook