Április 2024  << >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Ez következik

parasztbecsulet plakatA Bartók Plusz Operafesztivál az Ezrek operája sorozatában Pietro Mascagni: Parasztbecsület című darabját mutatja be 2019. június 21-én a miskolci Kálvária-dombon (a Herman Ottó Múzeum Görgey utcai főépülete mögött) 21:15 órai kezdettel.

A park területén mobil nézőtér épül. Nagylelkű adományozónknak köszönhetően az itt kialakított ülőhelyekre ismét ingyenes regisztrációs jegyek válthatók 2019. május 27-től a Miskolci Nemzeti Színház jegypénztárában.

A Kálvária-domb területének számos pontjáról belátható a játéktér, így az előadás állóhelyekről vagy saját ülőalkalmatosságról is megtekinthető!

Helyre szóló regisztrációs jegyet csak a nézőtéren kialakított tribünre kell előzetesen igényelni!

Regisztrációs jegyeket elsőként azok a nézőink válthatnak, akik a Bartók Plusz Operafesztivál valamely két másik, nagyszínházi vagy nyári színházi előadására korábban belépőjegyet váltottak, vagy ezután váltanak. A Parasztbecsületre szóló jegyek a következő arányban adhatók ki: 2-2 más előadásra szóló jegyért 2 belépőjegy váltható, 3-3 darab után 3, stb., érkezési sorrendben. A regisztrációs jegy kiadásához kérjük, hogy az előzőleg megváltott belépőjegyeket hozzák magukkal!

A kizárólag a Parasztbecsület produkciót megtekinteni szándékozó nézőink számára a fennmaradó ülőhelyekre jegyek június 10-től adhatók ki.

Az opera beavató előadását a Szent István téren június 19-én, szerdán 18 órától tartjuk.

Esőnap

Amennyiben a Parasztbecsület június 21-i előadása eső miatt elmarad, a produkciót 22-én, szombaton mutatjuk be.

Megközelítés

A helyszínre autóval érkezőktől kérjük, hogy a Miskolc Városi Szabadidőközpont, a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár, illetve a Mindszenti temető körüli parkolókat vegyék igénybe.
Gyalogosan a Herman Ottó Múzeum épülete melletti lépcsősoron felsétálva, valamint az Aulich utca felőli kapun át közelíthető meg a nézőtér – itt azonban parkolni nem lehetséges. A nézők számára a lépcsősor alján, a múzeum mellett mobil-toalettek kerülnek kihelyezésre.

Felhívás

Kérjük kedves Közönségünket, hogy a helyszín szakralitását méltó viselkedéssel tartsuk tiszteletben! Együttműködésüket köszönjük!

Köszönjük a miskolci Mindszenti Plébánia hozzájárulását az esemény megrendezéséhez!

 

emmi logo 80px miskolc cimer fel 80px nka csak logo rgb 80px    

Copyright © 2016 Miskolci Operafesztivál Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!  |   Impresszum »  |  Közérdekű információk »Adatkezelési tájékoztató »

↑ Top

facebook