Tartalomjegyzék

Richard Strauss: DaphneRichard Strauss: DaphneGenerációk nőttek föl úgy Magyarországon, hogy élőben nem hallhatták Richard Strauss Daphne című operáját. Hat évtizednyi csend után a Strauss-művet a Kocsis Zoltán vezette Nemzeti Filharmonikus Zenekar és Nemzeti Énekkar a Miskolci Nemzetközi Operafesztivállal együttműködve, kiváló szólistákkal mutatta be a „Bartók + Európa 2010” programjában. Kelet-európai ősbemutató helyszíne volt a Kamaraszínház: Elena-Cats Chernin Dühöngő élet című kortárs operáját (az antwerpeni Vlaamse Operában 2010. április 24-én bemutatott művet) elsőként Miskolcon találkozhatott a közönség. A tizedik napot az Amadinda ütőegyüttes koncertje zárta a Nyári Színházban.

Képgaléria »

Bő szekund 2.0 – Bősze Ádám zenei stand-up

szeptember
hétfő
30
19:00 h
Bősze Ádám rádiós/televíziós műsorveztő zenei stand-up estje teltházas volt nyáron a Bartók Plusz 2019 programjában. A produkcióra a... | tovább az esemény részleteihez »

Bartók titkos színháza – színpadi fantáziák Bartók Béla hangszeres műveire

október
kedd
1
19:00 h
A Színház és Filmművészeti Egyetem végzős rendező-koreográfus hallgatói Horváth Csaba és Selmeczi György irányításával Bartók... | tovább az esemény részleteihez »
emmi logo 80px miskolc cimer fel 80px nka csak logo rgb 80px    

Copyright © 2016 Miskolci Operafesztivál Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!  |   Impresszum »  |  Közérdekű információk »Adatkezelési tájékoztató »

↑ Top

facebook